Un nou impuls a la defensa de la terra

Aprofitarem el primer post per a presentar-nos. Som un grup de persones, conscienciades de la importància de protegir el nostre medi i el nostre territori, que hem decidit crear una nova entitat ecologista oberta a tota la ciutadania.

Estam veient com la nostra illa torna a estar en perill. Exemples com la construcció d’un macrohotel a Sa Ràpita o la importació de residus des de diferents països de la Unió Europea per cremar a la planta de Son Reus, ho demostren.

En aquest sentit, no ens resignam a que la Serra de Tramuntana, que fou declara Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, es vegi afectada per aquesta mesura. No ens resignam, en definitiva, a que la fita que vam aconseguir entre tots, caigui en l’oblid per l’interès d’uns pocs.

El sentiment que uneix els socis d’IMA no és un altre que el de defensar, des d’un posicionament progressista, l’estima a la nostra terra. Volem que les generacions futures puguin gaudir d’ella igual que ho feren les passades i, per això, demandam als nostres governants que preguin mesures per protegir el nostre territori.

Si vols formar part d’aquest nou projecte no dubtis en contactar amb nosaltres a iniciativapelmediambient@gmail.com.

2 thoughts on “Un nou impuls a la defensa de la terra

  1. Bon dia Miquel! Començam organitzant una conferència-col·loqui titult “La serra de Tramuntana, un llegat pel futur” a càrrec del geògraf Jaume Mateu. Serà el proper dimecres 28, a les 19’30 h, a Ca’n Prunera, a Sóller. Hi estàs convidat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s